Vilkår ved regnvejr

Facebook-banner-tobakken-nypng
PRAKTISKE OPLYSNINGER
I forbindelse med køb og anvendelse af billetter til teaterforestillingen skal man være opmærksom på:

Vilkår ved regnvejr
Til teaterforestillingen er der følgende billetpolitik i forbindelse med udsættelse/aflysning af forestillingen p.g.a vejrlig.
Det danske vejr er omskifteligt, og det har vi desværre ingen indflydelse på. Den ene dag er det solskin, den næste regn og rusk.

Det er betingelserne for udendørsteater i Danmark.
 
Vi er i løbende kontakt med Danmarks Metrologiske institut (DMI). Da der ikke kan gives 100% sikre varslinger i løbet af dagen, aflyser vi ikke en forestilling, selvom det har regnet hele dagen. Erfaringen har nemlig lært os, at det ofte klarer mærkbart op sidst på dagen, således at en regnfuld dag kan udvikle sig til en smuk og solrig aften. For at undgå unødige aflysninger tages beslutningen om aflysning først ved den respektive forestillings påbegyndelse. Det er altså intet nyt at hente ved at ringe til os om det, i løbet af eftermiddagen eller aftenen.
 
Hvis der forventes opklaring i løbet af 45 minutter, udsætter vi forestillingen.
Hvis forestillingen derefter aflyses, inden der samlet er spillet 30 minutter af forestillingen, ombyttes billetterne.
Det modsatte kan også ske. Sol kan ændre sig til regn. Ofte er der kun tale om byger, hvorfor forestillingen i første omgang afbrydes i 10 – 15 minutter, hvorefter forestillingen fortsætter.
I dette tilfælde ombyttes billetterne ikke.
Det sker også, at regnen ikke hører op, og resten af forestillingen må aflyses efter afbrydelsen. I dette tilfælde gælder følgende retningslinjer: Hvis forestillingen aflyses efter en sammen lagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes billetterne ikke.
 
Nyttig information til vores publikum
Normal pris kr. 230,- pr. billet eks. moms + billetgebyr
Kundebetalt gebyr på arrangement er:
kr. 15,- på ungdomsbilletter
kr. 20,- på voksen og kørestols-billetter
kr. 25,- på familiebilletter

Gebyrer
Gebyrpolitikken er identisk med ticketmaster.dk
Alle billetter tillægges et ekspeditionsgebyr.
Hvis en forestilling aflyses på gr.af andre omstændigheder end beskrevet i ’Vilkår ved regnvejr’ refunderes billetprisen, men ikke ekspeditionsgebyret på kr. 20,00.
OBS. Se også Aalborg Slotsteater vilkår for regnvejrs regler.
 
Toiletter
Publikumstoiletter der findes en toiletvogn, med handicaptoilet. Der er opsat skilte som viser vej.
Fotografering
Fotografering og videooptagelse under forestillingerne er strengt forbudt.
Mobiltelefoner
Mobiltelefoner skal være slukket under forestillingerne.
Ubenyttede billetter
Det er kundens eget ansvar at benytte en købt billet.
Som det fremgår af billetten, refunderes denne ikke men kan ombyttes til en anden spilledag til forestillingen, i tilfælde af aflysning. Andre årsager, såsom sygdom, vejrlig mv. berettiger ikke til refusion.

Forestillingen er støttet af:

Aalborg kommune Kulturpulje, Det Obelske Familiefond, Den Jyske Kunstfond, Gudrun & Palle Mørchs Mindefond, NORDEA FONDEN, Ejendomsmæglerfonden, Rotary Aalborg og Nørresundby, Aalborg Kloster, Nordjyllands Historiske Museum, 3F Aalborg, Himmerlands boligforening, VisitAalborg, Region Nordjylland, C4 Laug, Ældresagen, Publicity m.fl.